Stafi

Stafi

D & A Fin Partner sh.p.k. menaxhohet nga profesionistë në fushat e mbulimit të problematikave ligjore, kredidhënies, dhënies me qira, vlerësimit të riskut dhe mbledhjes së detyrimeve të pashlyera me përvoja të suksesshme disavjeçare në pozicione drejtuese në institucione të ndryshme financiare ne vend.

Me arsimim perëndimor dhe përvoja të suksesshme individuale secili prej menaxhereve të D & A Fin Partner sh.p.k. arrin të sigurojë cilësinë e shërbimeve të ofruara dhe të garantojë ekspertizën më të mirë në treg, integritet, besnikëri dhe etikë të lartë në komunikim.

Informacion për menaxherët :

-Dritan Abazi (CEO)

Kompania menaxhohet nga z. Dritan Abazi. Përvoja e tij përfshin mbi gjashtëmbëdhjetë vjet në fushën e mikrofinancës dhe SME-ve, në rolet që shkojnë nga oficer i kredisë për Menaxherin Rajonal, zëvendës CFO dhe Drejtorin e Zhvillimit të Biznesit në Opportunity Albania, një institucion udhëheqës mikrofinanciar.

Dritani gjithashtu ka kryesuar një projekt në Credins Bank, duke hartuar infrastrukturën, politikat dhe proceset, si dhe duke zhvilluar personelin për departamentin e ri të mikro dhe SME për kredi. Dritan ka përfunduar disa projekte konsultimi që fokusohen në shërbimet financiare në Shqipëri, Kosove dhe Rumani. Shumica e projekteve financohen nga Banka Botërore, Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH),Banka Islamike për Zhvillim (IDB), Fondi Europian për Evropën Jugore dhe Lindore (EFSE), dhe Fondacioni Credit Agricole.

Dritani ka një doktoraturë mbi Kulturën Organizative, një MA Ndërkombëtar në Financën e Agrobiznesit, një BA në Administrim Biznesi dhe është certifikuar nga Universiteti Cornell në “Lidershipi Ekzekutiv”. Dritani ka botuar artikuj akademik, ka marrë pjesë në Konferencat Ndërkombëtare dhe kohët e fundit ka botuar librin “Sfidat e institucioneve financiare në Ballkan për ndryshimin e kulturës”.

Erina Shira – Menaxhere Ligjori

Erina ka mbaruar studimet e larta per Drejtësi ne Universitetin e Tiranës. Ajo ka një diplomë MA për Juridik. Eksperienca disavjeçare në fushën ligjore e bën Erinën më të sigurt dhe të vendosur për çështjet legale që përfaqësojmë.

Mariglen Cengu – Administrator dhe menaxher operacional

Marigleni ka një histori që përfshin më shumë se 6 (gjashtë) vjet në biznesin e huadhënies dhe mbledhjes. Para se të bashkohej me D & A Fin Partner Marigleni ka punuar në studio avokatie, noterie, Aleat.

Marigleni ka një diplomë universitare nga Fakulteti Juridik në Universitetin e Tiranës, Master në të drejtën Publike në Fakultetin juridik, Universitetin e Tiranës, Master në të drejtë bisnesi tek Universiteti Europian i Tiranës, si dhe gëzon titullin Asistent Avokat.

Eda Kazia  – Analiste të dhënash

Eda ka mbaruar studimet e larta për Inxhinieri matematike  në Universitetin Politeknik të Tiranës. Ajo mbron dhe një master në po të njëjtën degë. Ajo ka nje eksperiencë të gjatë pune në kompaninë Wow Digital Company si menaxhere shitjesh.

Alda Koka – Menaxhere e Produkteve Jo Financiare

Alda ka mbaruar studimet univeristare ne dy fakultete: Fakultetin e Drejtesise si dhe Master ne te Drejten Civile dhe Fakultetin e Gjuhes Angleze.Ajo ka nje eksperience prej 20 vitesh .Alda ka punuar prej 15 vitesh ne institucion Mikro Financiar, 1 vit prane Ministrise se Financave Agjensia e Trajtimit te Kredive . Ka nje eksperince 4 vjecare ne menaxhimin e Portofoleve te produkteve jo financiare.

Eneada Disha – Ekonomiste

Eneada ka mbaruar studimet e larta bachelor për Financë – Bankë në Albanian University. Ajo mbron një diplomë MA për Menaxhim Bankar .Përpara se të bashkohej në D&A Fin Partner ajo ka punuar si ekonomiste per rreth 1 vit ne kompaninë Scholz shpk. Eneada mban titullin e ekonomistes në kompaninë tonë që prej 5 vitesh.

Dhurata Minka – Menaxhere e Produkteve Jo Financiare

Dhurata është diplomuar për Biologji në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Universitetin e Tiranës. Para se t’i bashkohej grupit tonë, ajo ka punuar për shtatë vjet në një kompani celulare në pozicionin e Menaxhimit të Shitjeve.

Egi Senko -Specialiste Marketingu

Egi Senko ka kryer studimet Bachelor në degën Administrim Biznes në FEUT. Më tej ka përfunduar Master të Shkencave në degën Financë-Bankë .Përpara se të bëhej pjesë e stafit ka punuar në marketing dhe shitje dhe prej 3 vitesh punon pranë nesh si Specialiste Marketingu.

sqAlbanian