Misioni,Vizioni,Vlerat

Misioni,Vizioni,Vlerat

Brenda një kornize të përgjegjësisë (funksionimit organizativ) koorporative, D&A Fin Partner  ka krijuar një mision, vizion dhe një sërë vlerash të fokusuara në marrëdhëniet e gjata dhe zgjidhjen e nevojave te klientit, bazuar në atë cfarë ne ofrojmë.

  • Misioni

Në D&A Fin Pratner ne përpiqemi tu ofrojmë klientëve tanë shërbime të cilësisë së lartë të cilat bazohen në një experiencë 10 vjecare, teknologji të avancuar dhe staf të mirëtrajnuar.

  • Vizioni

Të projektuar tek e ardhmja dhe me një fokus të veçantë tek problemet reale të tregut, themeluesit e D & A Fin Partner shpk. synojnë që të ofrojnë një paketë të plotë shërbimesh financiare dhe ligjore të cilat, përmirësojnë performancën e çdo biznesi dhe sigurojnë të ardhurat e tij duke realizuar kështu një partneritet të besueshëm e të qëndrueshëm tregtar.

  • Vlerat

Vlerat tona thelbësore nga themeli mbi të cilin ne kryejmë punën dhe sjellim vetveten  jane :

  • Respekt
  • Angazhim
  • Fleksibilitet
  • Integritet
  • Marrëdhënie

 

sqAlbanian