Çfarë është D&A Fin Partner 2

Çfarë është D&A Fin Partner 2

Kompania  ( D&A Fin. Partner) është e përfshirë në veprimtarinë e kreditimit, riskut dhe konsulencës ligjore.

D & A Fin. Partner sh.p.k ofron një gamë të gjerë shërbimesh duke filluar nga menaxhimi i riskut ku përfshihet mbledhja e detyrimeve në vonesë, blerja e detyrimeve ne vonese dhe menaxhimi i aseteve.

Ne, tek D&A Fin. Partner sh.p.k arrijmë të kuptojmë nevojat e klientëve, kështu që ofrojmë shërbime të personalizuara bazuar në ekspertizën tonë të zotëruar nga ekipi ynë, me më shumë se 50 profesionistë, me përvojë të gjatë në fushën e mbledhjes së detyrimeve në vonesë dhe zgjidhjeve ligjore.

Shërbimi ynë i mbledhjes së detyrimeve është bazuar në moton “No Collect- No Fee” , ne e marrim komisionin tonë në momentin që paratë janë derdhur nga ana e debitorit në llogarinë tuaj bankare.

Ne ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për çmime të arsyeshme. Ne besojme se jemi të aftë të shtojmë vlerë për biznesin tuaj.

sqAlbanian