Media

Videos

D&A Fin Partner ofrone sherbime ligjore, mbledhje detyrimesh te prapambetura dhe konsulence, seriozitet dhe efikasitet i garantuar me mbi 10 vite eksperience ne kete fushe, me nje satf profesionistesh e ndodhur ne 3 shtete Shqiperi,Kosove dhe Maqedon D&A Fin.Partner eshte zgjidhja perfekte per biznesin tuaj.

sqAlbanian